Copiii de la Viitorul, premiaţi de sălăjenii din Liga I

Moşul a venit şi în acest an la cele patru grupe de copii şi juniori de la Viitorul Zalău. Nu a venit singur, ci însoţit de patru fotbalişti sălăjeni ce evoluează în Liga I: Vlad Morar (Petrolul Ploieşti), Cristian Man (CFR Cluj), Cătălin Chiş (Ceahlăul Piatra Neamţ) şi internaţionalul Liviu Antal (FC Vaslui). Evenimentul devenit tradiţie „Vine Moşul la Viitorul” a avut loc vineri seara, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Zalău, alături de micii fotbalişti fiind prezenţi şi părinţii acestora. Fiecare dintre cei patru jucători de primă ligă au ţinut un scurt discurs pentru copiii de la Viitorul, explicându-le acestora că numai prin muncă şi seriozitate se poate ajunge la marea performanţă.
„Am vrut ca ediţia din acest an să fie una specială. Am adus în fiecare an nume sonore din fotbalul românesc, iar acum am dorit ca aceşti copii, care se pregătesc la clubul nostru, să aibă în faţa lor fotbalişti ce au început tainele acestui la Viitorul şi au ajuns în câţiva ani la cel mai înalt nivel din România. Atât Vlăduţ Morar, cât şi portarul Cristian Man sunt două nume cu care cred că se pot mândri toţi sălăjenii, nu doar noi, cei de la Viitorul. Merită tot respectul din partea noastră pentru ce au realizat până acum în fotbal şi ceilalţi doi sălăjeni, Liviu Antal şi Cătălin Chiş. Avem la clubul nostru copii cu reale calităţi pentru a face performanţă şi sunt convins că în anii următori vor apărea şi alte nume de la acest club pe prima scenă a fotbalului româesc”, ne-a declarat Daniel Sabou, managerul clubului Viitorul Zalău.
Ca la fiecare ediţie, invitaţii le-au oferit cadouri la final tuturor copiilor prezenţi în sală, nu doar celor care activează la CS Viitorul.

Leave a Comment